Lucy Love - rapper, sanger og kunstner

25-årige Lucy Siame afslutter i maj sin 5-årige kunstuddannelse fra Det Fynske Kunstakademi, men det er i bandet Lucy Love, hun får afløb for sit kunstneriske talent.

Da hun kom ind på Det Fynske Kunstakademi, var det en mangeårig drøm, der gik i opfyldelse for dengang 19-årige Lucy Siame fra Amager.
Hun havde siden barndommen forberedt sig på at komme ind på en kunstuddannelse, og det var tegning og maleri, som var hendes force.

Så mødte hun produceren Joakim Hjejle, og kunsten fik et andet udtryk.

Vandt P3-pris

Lucy Siame havde kun rappet i kort tid, før hun blev opdaget af produceren Joakim Hjejle, men han hørte straks hendes potentiale.
Lucy Siame havde kun rappet i kort tid, før hun blev opdaget af produceren Joakim Hjejle, men han hørte straks hendes potentiale.

Den rutinerede producer Joakim Hjejle så potentiale i Lucy Siame, der havde fritids-rappet for nogle dj-venner, og meget hurtigt var de to sammen om bandet Lucy Love.

Kort efter første udspil fik Lucy Love prisen "P3 eksperimentet", og Lucy Siame og Yo A Kim (Joakim Hjejles kunstnernavn) har nu udgivet to cd'er: "Superbillion" fra 2009 og "KILO" fra efteråret 2010.

I januar var Lucy Love nomineret til en af Danmarks fornemmeste musikpriser P3-Guld, der blev vundet af sangerinden Fallulah.

Afgangsprojektet bliver en koncert

0504 lucy 3

Lucy Siame lægger nu alle kræfterne i Lucy Love, men det betyder ikke, at hun har droppet kunsten.

Pladecovers, scenetæpper, hjemmeside og alt, hvad der har at gøre med Lucy Loves visuelle udtryk, det står Lucy Siame selv for.

Når afgangseleverne fra Det Fynske Kunstakademi 19. maj viser deres
afgangsprojekter frem på Brandts, så møder Lucy Siame også op, men hendes eget afgangsprojekt bliver en koncert på Magasinet i Odense dagen efter - nemlig 20. maj.

- Jeg tror, det er første gang, at et afgangsprojekt bliver en koncert, men det bliver fedt, siger Lucy Siame, og ligner en, der virkelig glæder sig til at fyre den af foran et fynsk publikum.

Se indslag med Lucy Love på TV 2/Fyn i aften klokken 19.30.