I det fynske folks tjeneste

Lukas Graham kommer til Odense

De danske verdensstjerner spiller koncert i Odense til sommer.

Foto: Foto: Tinderbox

Grøn Koncert er klar med det første navn på plakaten for næste sommers koncertturné, og hovednavnet bliver den danske popgruppe Lukas Graham. 

Læs også Grøn Koncert overvejer at droppe Odense

Dermed kommer bandet bag det internationale hit “7 Years” til Odense den 27. juli, hvor bandet spiller på Dyrskuepladsen sammen med en række andre danske kunstnere. 

- Grøn Koncert var der, hvor vi virkelig kom ud til den brede danske befolkning. Inden da kendte man os måske fra radioen, men på Grøn blev det en stor fællessangsfest tre år i træk. Det var et utroligt stort kompliment for os, siger bandets forsanger, Lukas Forchhammer, i en pressemeddelelse.  

Den energi, som vi fik af at spille Grøn Koncert, var noget, som vi kunne tage med til USA 

Lukas Forchhammer

- Den energi, som vi fik af at spille Grøn Koncert, var noget, som vi kunne tage med til USA og ud i Europa, hvor vi har spillet turnéer lige siden, forklarer han.

De grønne koncerter starter i København torsdag den 19. juli og foregår landet over i løbet af de efterfølgende ti dage.

Lukas Graham spillede på fynsk grund i forbindelse med Tinderbox i juni, hvor bandet var et af hovednavnene. Derudover har bandet tidligere spillet på Grøn Koncert i 2013, 2014 og 2015. 

Blandt bandets største hit kan desuden nævnes "Drunk in the Morning", "Mama Said", "Happy Home", "Strip No More" og "Ordinary Things". 

Ifølge folkene bag Grøn Koncert spiller Lukas Forchhammer og resten af bandet i 2018 kun koncerter på dansk jord i forbindelse med Grøn Koncert. Der er på nuværende tidspunkt ikke offentliggjort andre navne til næste sommers grønne koncerter.