I det fynske folks tjeneste

Lukkede motorvejsramper: Tusindvis af biler på omkørsel

Natten til mandag lukkede Vejdirektoratet tre motorvejsramper ved Odense. De næste to måneder vil tusindvis af biler og lastbiler blive sendt ud på en længere omkørsel.

Arbejdet med at ombygge frakørsel 52 Odense SV til et dynamisk ruderanlæg er nu nået så langt,  at Vejdirektoratet er nødt til at lukke tre af ramperne.

Den sydvestlige frakørselsrampe, den sydøstlige tilkørselsrampe og den nordvestlige tilkørselsrampe vil blive spærret, og der vil blive skiltet med omkørsel.

Ombygningen af ramperne forventes afsluttet omkring den 1. juni. 

Læs også Skoleleder frygter for trafiksikkerheden: - Det er meget værre end frygtet

 

Læs også Vejdirektoratet lancerer venstrekørsel

Vejdirektoratet har skitseret forskelige muligheder for alternative ruter. Du kan se forslagene til omkørselsruterne her:

Omkørsel 1

 

Omkørsel 2

 

Omkørsel 3

 

Læs også Endnu et stort vejarbejde begynder i Odense

Få flere oplysninger mens arbejdet står på

Vejdirektoratet har oprettet en SMS-service, som alle kan tilmelde sig gratis og modtage information om trafikale ændringer undervejs i projektet på deres telefon.  
 
Tilmelding: Send en SMS med teksten TSA52 til 1919 for at tilmelde dig SMS-servicen.
 
Projektet for ombygningen er udarbejdet i tæt samarbejde med Odense Kommune, hvilket også gælder planerne for trafikafvikling i ombygningsperioden.
 
I anlægsfasen er det muligt at finde alternative ruter i Odense Kommunes app Odense Rundt.  App’en er gratis og kan hentes i App Store, Google Play eller på www.odenserundt.dk