I det fynske folks tjeneste

Mand bevæbnet med kniv jagtede Fakta-kunde på p-plads

En kontrovers udviklede sig til trusler på livet, da en 23-årig mand trak en kniv og gjorde udfald mod en 28-årig mand fra Bolbro i Odense.

En 23-årig mand er sigtet for trusler på livet og overtrædelse af knivloven efter et optrin på parkeringspladsen ved Fakta på Rømersvej i Bolbro i Odense. Foto: Google Maps

Opdatering: Den 23-årige mand er blevet varetægtsfængslet. 

En 23-årig mand fra Bolbro sidder mandag morgen i detentionen på politigåden i Odense og venter på at finde ud af, om han senere på dagen skal i grundlovsforhør.

Det gør han efter et optrin sent søndag eftermiddag på parkeringspladsen ved Fakta på Rømersvej i det vestlige Odense.

På vej ind i butikken støder den 23-årige mand ind i en 28-årig mand.

- De rammer hinanden, og der opstår en kontrovers, siger Thomas Bentsen, vagtchef ved Fyns Politi.

Ifølge vagtchefen forfølger den 23-årige mand, der er blevet noget aggressiv, modparten ud på parkeringspladsen, hvor den 28-årige mand er ved at låse sig ind i sin bil. Den 23-årige opsøger ham og slår ud efter ham - dog uden at ramme.

- Efter hvad den forurettede har oplyst, så trækker den 23-årige mand en kniv, som han fægter med. Han gør også udfald med, men rammer ikke, siger Thomas Bentsen. 

Læs også Voldsom kollision: Hus torpederet af bil

Jagter ham med kniv

Herefter jagter den 23-årige mand ham rundt på parkeringspladsen, hvor han også truer ham verbalt. På et tidspunkt får den 28-årige mand ringet til politiet, og gerningsmanden forlader stedet.

Da politiet ankommer til Bolbro, har de ud fra den 28-åriges beskrivelse en god idé om, hvem gerningsmanden er, så de kan kort tid efter anholde den 23-årige mand i sit hjem.

- Vi har anholdt gerningsmanden, og han sidder stadig herinde. Han er ikke afhørt endnu, men det skal han her til morgen eller i formiddag, og vi skal så have det juridisk vurderet, hvorvidt det kan bære en fremstilling ved grundlovsforhør, forklarer vagtchefen.

Den 23-årige odenseaner er sigtet for trusler på livet og for overtrædelse af knivloven.

Begge de to mænd er fra lokalområdet. Den 28-årige mand er ikke kommet fysisk til skade under episoden, oplyser vagtchefen.