I det fynske folks tjeneste

Mand flygter fra trafikulykke i Vollsmose

Der opstod ophidset stemning i Vollsmose, da en mand påkørte en pige på rulleskøjter. Politiet melder nu om ro

En trafikulykke i Vollsmose onsdag aften vidner om den anspændte situation, der hersker netop nu i den socialt belastede Odense-bydel.

Politiet modtog klokken 22.25 en anmeldelse om masseslagsmål i Egeparken, der viste sig at være en trafikulykke, hvor en mand havde påkørt en pige på rulleskøjter.

- Hun får nogle overfladiske skrammer, og pigen har vi kørt til skadestuen og taler med hendes pårørende. Det er ikke så alvorligt, siger vagthavende hos Fyns Politi.

- I den forbindelse løber der en masse folk til, der vil have fat i føreren. Føreren flygter så, da de her mennesker kommer, siger han.

- Der var en ophidset stemning. Vi fik den som masseslagsmål i Egeparken, men der var roligt, da vi kom derud. Der har formentlig kun været optræk til slagsmål på grund af denne her hændelse, siger vagthavende.

Situationen er nu atter under kontrol, understreger Fyns Politi.

- Vi er derude og vi har styr på det. Det har ikke noget med det andet at gøre, siger han.

Mandag aften blev en mand skudt og stukket med kniv under muslimernes fejring af afslutningen på fastemåneden ramadanen. Herefter stormede 60-70 skadestuen, hvor den skudsårede blev ramt.

Og den episode har altså intet med trafikulykken at gøre.

Den flygtede bilist ringede omkring midnatstid til politiet, som bad ham komme ind til afhøring. Hans bil blev besigtiget, og herefter blev manden sendt hjem med en sigtelse for at flygte fra ulykkesstedet, fortæller vagtchef Kim Munksgård.

Episoden fra mandag anser politiet for at være et opgør mellem to arabiske grupper.