I det fynske folks tjeneste

Mange tyverier fra OUH

En opgørelse fra Fyns Politi viser, at der har været 33 tyverier fra OUHs afdelinger i Odense i årets første otte måneder.

Efter et meget omtalt tyveri fra den kræftsyge dreng Tobias på OUH, bad formanden for sundhedsudvalget Poul-Erik Svendsen i august om en redegørelse af omfanget af tyverier på regionens sygehuse.

Efter et meget omtalt tyveri fra den kræftsyge dreng Tobias på OUH, bad formanden for sundhedsudvalget Poul-Erik Svendsen, Soc.dem., i august om en redegørelse af omfanget af tyverier på regionens sygehuse.

Den 5-årige kræftsyge Tobias og hans forældre var indlagt på OUH. Den 1. august var de sammen til genoptræning i tre kvarter. Da de kom tilbage til stuen, var sygehusets playstation, en iphone og familiens computer væk.

33 anmeldte tyverier på 8 måneder

Odense Universitets Hospital har fået Fyns Politi til at lave en opgørelse over anmeldte tyverier på OUHs afdelinger i Odense inklusiv Psykiatrisk afdeling og afdeling Heden.

Opgørelsen viser, at der har været anmeldt i alt 33 tyverier fra 1. januar 2013 til 23. august 2013.

I følge rapporten til sundhedsudvalget har Fyns Politi ikke kunnet oplyse, om der er tale om tyverier fra patienter, OUH eller medarbejdere.

16 tyverier af OUHs ejendele

Opgørelsen viser også, at der er anmeldt 16 tilfælde tyverier i perioden maj 2012 til august 2013 af OUHs ejendele.

Der er tale om tyveri af bærbare pc?er, stålcontainere, mobiltelefoner og kontanter.

Indberetninger fra OUH og regionens andre sygehuse skal behandles på Sundhedsudvalgets møde 24. september.