Marcus holdt ud på pælen

Fra tidligt søndag morgen var Marcus Andersen Storm alene tilbage på sin pæl på Odense Å. De andre deltageres exit skræmte ikke den sidste pælesidder, der kunne forlade sin pæl 20.000 kroner rigere.

- Det var sjovt at sidde derude. Vi hyggede os, og man får nogle gode samtaler med de andre pælesiddere, sagde den glade vinder efter at være kommet på land.

- Bagpartiet har det faktisk ok - en 6'er på en skala fra 1 til 10, sagde Marcus Andersen Storm og tilføjede, at det var værst for ryggen.

Lørdag valgte Simone Louise Hansen og Per Egholm Clausen at hoppe ned af pælene. "Ikke pga. manglende vilje til at blive på pælen men pga. manglende dialog, vilje til forhandling på fair præmisser og manglende fair play", skriver Simone Louise Hansen på Facebook.

Indtil søndag morgen var der derfor kun to unge mænd tilbage på pælene, men efter Sebastian Schwartz tidligt søndag morgen også havde forladt sin pæl, skulle Marcus "blot" holde de sidste timer ud - og det gjorde han - og blev 20.000 kroner rigere.

- Pengene skal bruges på en Mac Book og en Toyota Corolla, sagde den glade vinder med et smil efter 72 timer på pælen.

Hør mere fra vinderen på TV2/FYN klokken 19.30.