I det fynske folks tjeneste

Marienlyst Tenniscenter mangler igen penge

Udlejningen af tennisbaner går ikke som forventet i Marienlyst Tenniscenter. I marts fik centeret et ekstraordinært tilskud på 350.000 kroner, og nu klubben igen bede om flere penge fra Odense Kommune.

Denne gang beder Boldklubben Marienlyst om et driftstilskud på 270.000 kroner, da udlejningen af baner i centeret ikke går som forventet. Tenniscenteret har ikke budgetteret med det lave udlejningsniveau, og derfor må klubben nu igen anmode om et driftstilskud, selvom det ved etableringen af tenniscenteret, var meningen, at centeret skulle drives alene med lejeindtægter.

Boldklubben Marienlyst, som driver tenniscenteret, vil fremover forsøge at leje hallerne ud til andre formål end tennis, og samtidig er det målet at øge markedsføringen, så flere tennisbaner kan blive lejet ud. 

Politikerne i By- og Kulturudvalget skal på tirsdag tage stilling til det ekstraordinære tilskud, men forvaltningen indstiller at kommunen igen yder et ekstraordinært tilskud, da tenniscenteret vurderes at skabe job, give Odense positiv omtale og er et aktiv for lokalområdet.