McLaren, Lamborghini og Ferrari: Sådan imponerede 45 superbiler på Fyn

Velgørenhedsindsamlingen Cool Car Race starter fredag formiddag i Odense, når hele 45 supersportsvogne med start på Flakhaven kører ud på årets rute.

McLaren, Lamborghini, Ferrari, Porsche, Rolls Royce og Aston Martin.

Hvis man er blot den mindste smule interesseret i biler, er der masser af guf at se på, når ikke mindre end 45 sjældne superbiler fredag starter årets Cool Car Race på Flakhaven i Odense.

Og du kan se det hele direkte, når TV 2 Fyn fra klokken 9.15 fredag formiddag sender direkte på tv2fyn.dk og TV 2 Fyns facebookside.

Cool Car Race er en samling luksusbiler, der kørt af deres velhavende ejere sætter kurs fra Odense over Kolding og Aarhus mod Aalborg i en god sags tjeneste.

Undervejs samler deltagerne millioner af kroner ind gennem konkurrencer, auktioner, happenings, og lignende initiativer. 

Vil slå rekord i år

Gennem årene har Cool Car Race indsamlet mere end seks millioner kroner, og i 2019 nåede deltagerne op på 1,8 millioner kroner, hvilket dengang var rekord. Målet i år er at slå rekorden fra 2019. 

De indsamlede penge går ubeskåret videre til børn i Danmark, der har brug for en ekstra hjælpende hånd i livet. Det er ophavsmanden bag Cool Car Race, Jacob Risgaard, der har stiftet fonden CoolUnite og donerer pengene. 

Starten går fra Flakhaven klokken 9.30, og bilerne ankommer klokken 8.00.

Du kan opleve bilerne og stemningen, når TV 2 Fyn sender direkte fra Flakhaven fra klokken 09.15.

Velgørenhedsindsamlingen Cool Car Race gæster fredag Odense for at samle ind til børn, som har brug for hjælp.
Velgørenhedsindsamlingen Cool Car Race gæster fredag Odense for at samle ind til børn, som har brug for hjælp.
Foto: Caroline Keller
IMG_0594
Foto: Caroline Keller
IMG_0599
Foto: Caroline Keller
IMG_0600
Foto: Caroline Keller