Medie: Zohore sælges til belgisk klub og udlejes til Cardiff

Ifølge onlinemediet walesonline.co.uk bliver OBs Kenneth Zohore solgt til belgiske KVK Kortrijk og derefter lejet ud til walisiske Cardiff.

Tidligere på ugen kunne du her på tv2fyn.dk læse, at OBs vicetopscorer kenneth Zohore var på vej til Cardiff i den næstbedste engelske række.

Handlen så dog ud til at kunne blive forplumret af de restriktioner, som det engelske fodboldforbund har pålagt Cardiff og klubbens thailandske ejer Vincent Tan.

Cardiff må nemlig ikke købe spillere, men kun hente dem uden at betale transferbeløb - eller leje dem.

Og så er det jo svært at give 10 mio. kr. for Kenneth Zohore, som rygterne vil at salgsprisen lyder på.

Imidlertid ejer Vincent Tan også KVK Kortrijk i Belgien, og derfor ser handlen lige nu ud til at blive sådan, at Zohore sælges til Kortrijk og udlejes til Cardiff.

En speget sag og en kreativ omgåelse af transferrestriktionerne, som det engelske fodboldforbund formentlig ikke er glade for.

Cardiffs træner Russell Slade har tidligere bekræftet interessen i den lange danske angriber, som han ser som en hurtig og stærk målscorer.  

Men selv om handlen ifølge walesonline.co.uk er tæt på, er den altså ikke 100 procent på plads endnu.

Walesonline.co.uk skriver videre, at Zohore reelt bliver købt som en fremtidig spiller for den belgiske midlterklub Kortrijk og altså ikke for Cardiff. 

Udlejningen til Cardiff sker ifølge mediets kilder for at give Kenneth Zohore noget erfaring, dog skriver de også, at Zohore ikke nødvendigvis bliver lejet som en fast førsteholdsspiller i Cardiff.