I det fynske folks tjeneste

... mens vi venter på Scarlet Pleasure

Natasha og Freia lagde sig i kø foran Posten klokken fire torsdag morgen. De ville være forrest i køen, når yndlingsbandet Scarlet Pleasure kom til Odense.

05:09

Der var stor - rigtig stor - forskel på temperaturerne, da den danske RnB-gruppe Scarlet Pleasure torsdag vendte tilbage til Odense.

Sidst bandet var i Odense, var til sommerens Tinderbox Festival. Og her var temperaturerne til bare arme og korte bukser.

Torsdag ventede en trofast skare af fans - langt de fleste teenage-piger - foran Posten i Odense. Og her var beklædningen varm og regntæt, men det forhindrede ikke Odense-pigerne Natasha Hashemi og Freia Rosenlund at have høje forventninger - endnu en gang.

Sammen har de to 15-årige piger nemlig set Scarlet Pleasure i nærheden af ti gange. Og som ægte fans stod de forrest i køen, men havde også ventet siden klokken fire i morges.

- Det er en ny oplevelse hver gang. Man glæder sig til det nye musik, der endnu ikke er udgivet, forklarer Natasha til TV 2/FYNs reporter.

Og de to piger nøjes ikke bare med koncerten. Når det sidste ekstranummer er spillet, så venter pigerne igen på drengene:

- Vi bliver stående og siger farvel - og krammer dem farvel. Vi siger tak for en god koncert.

Ligesom pigerne har "Club life" som deres favoritnummer, så har de også deres yndling i den velproducerede trio:

- Emil er vores yndling, Alexander er også rigtig, dejlig og Joachim er den mest snakkesaglige.

Læs også Danske popfyre vækkede Tinderbox