I det fynske folks tjeneste

Mest scorende OB-spiller nogensinde: De kan jo ringe til mig

Allan Hansen nåede igennem sine 10 år i OB at score 130 mål. Nu følger rekordholderen med fra tilskuerpladserne til OB's scoringskrise.

00:22

- Jeg har det forfærdeligt!

Sådan lyder det fra den tidligere OB-spiller, Allan Hansen, når han skal komme med sin reaktion på klubbens nuværende målkrise. 

Efter OB tabte 0-3 til Brøndby søndag aften, har de nu spillet 487 minutter uden at score en eneste gang. 

Det står i skarp kontrast til dengang, hvor Allan Hansen selv spillede fodbold i den stribede trøje. Han var både med til at vinde OB's første mesterskab i 1977, og han var også en del af den trup, der kunne kalde sig danske mestre igen i 1982.

Udover det kan han næsten 20 år efter sit farvel til klubben, stadig kalde sig den mest scorende OB-spiller nogensinde. 

Alligevel mener han ikke nødvendigvis, at de havde et bedre hold tilbage i 80'erne. 

- De mangler måske først og fremmest det der held, som vi andre havde i nogle situationer. Og så mangler de selvfølgelig lige at få den prikket den ind i kassen. Det er jo det altafgørende. Det er en rigtig svær stime, de er inde i, og de mangler måske manden, der i momentum lige kan gøre det afgørende, siger Allan Hansen. 

Og hvis det momentum, som den tidligere OB-spiller snakker om, ikke skulle dukke op, når de stribede på fredag møder AGF på hjemmebane, så har han en sidste opfordring til sin gamle klub: 

- Hvis man skal tage det lidt fra den humoristiske side, så kan de jo ringe til mig, men den går nok ikke.

Hør Allan Hansens gode råd til sin gamle klub øverst i artiklen.