I det fynske folks tjeneste

Mikael Ishak sender OB til tælling med to scoringer

OB må tage skuffede hjem til Fyn efter et 0-3-nederlag i søndagens tidlige kamp i Alka Superligaen.

Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix

Mundvigene vender igen nedad i OB efter søndagens nederlag på udebane til Randers FC.

Fynboerne fik sæsonens anden sejr i Alka Superligaen i den seneste runde, da AGF blev besejret, men OB kunne ikke leve op til det gode spil, da modstanderen hed Randers, som vandt opgøret 3-0.

OB forsøgte ellers at bide fra sig, men manglede målfarlighed. Randers var skarpere og kunne tage en fortjent sejr, hvor Mayron George og to gange Mikael Ishak stod for målene.

Dermed foretager Randers et kæmpe hop op på en øjeblikkelig andenplads i tabellen med 23 point for 13 kampe. OB ligger stadig på en 13.-plads i tabellen, hvor det kun er blevet til ti point i de 13 kampe.

Hos Randers var Mads Fenger igen med fra start, og Mayron George erstattede Marvin Pourie i angrebet i forhold til seneste rundes kamp.

Nana Welbeck og Mathias Greve startede ude hos OB, hvilket gav plads til Mohamed El Makrini og Jacob Barret Laursen.

Sidstnævnte kunne ikke forhindre det indlæg, som Kasper Fisker fik slået efter otte minutters spil. Mayron George kom højest, og han kunne bringe hjemmeholdet i front 1-0.

I minutterne efter målet forsøgte fynboerne at svare igen, men det var i stedet Randers, som havde kontrol og tog en føring med til pausen.

OB kom bedst fra start i anden halvleg, men igen kneb det med at få bolden i mål. I stedet kunne Mikael Ishak bringe Randers på 2-0 efter 60 minutters spil efter en god dribletur af indskiftede Marvin Pourie.

Med to minutter igen gentog de samarbejdet, da Mikael Ishak scorede til 3-0.