I det fynske folks tjeneste

Mikkel Ankjær Nielsen er tilbage i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har valgt at skrive kontrakt med en gammel kending. Den 22-årige angrebsspiller Mikkel Ankjær Nielsen er igen en del af truppen.

Efter to sæsoner med base på svenske og københavnske isflader, vender 22-årige Mikkel Ankjær Nielsen tilbage til sin barndomsklub på en etårig kontrakt.

- Det er dejligt. Jeg har aldrig lagt skjul på, at jeg helst vil spille for Odense Bulldogs. Så det er dejligt, det er lykkedes, siger en glad Mikkel Ankjær Nielsen.

Siden medio april har Mikkel Ankjær Nielsen været fast inventar i Odense Bulldogs, og gode præstationer henover sommeren har nu udmøntet sig i en kontrakt.

- Jeg regner med at blive i Odense, sålænge holdet vil have mig. Jeg er kommet i skøjtehallen, lige siden jeg var helt lille, så jeg har opbygget et helt særligt bånd til de omgivelser. Det er svært at forklare, men for mig er det noget særligt at spille i min barndomskulisse, lyder det fra den unge angriber.

Sin unge alder til trods har Mikkel Ankjær Nielsen allerede været omkring svenske klubber som Olofström og Visby/Roma.

- Jeg forsøgte at spille mine chancer i udlandet, fordi udstilingsvinduet er større i Sverige, men det gjorde jeg ikke særlig godt. Nu har jeg så spillet sidste sæson hos Herlev Eagles, hvor jeg gjorde det rigtig godt. Men min drøm har altid været at spille for min barndomsklub.