I det fynske folks tjeneste

Mikkel Desler: En meget mærkelig følelse

OBs højrekant Mikkel Desler så to forskellige OB-hold i fredagens kamp mod AGF.

Efter bare 16 minutter af fredagens forårspremiere var OB bagud med 0-2 hjemme på Trefor Park. Gæsterne fra Aarhus sad totalt på OB-spillerne, der virkede tunge og slet ikke kunne matche den aggressivitet, som AGF'erne kom med.

- Det var en kæmpe kontrast fra første til anden halvleg - det kan enhver se. Vi vidste, hvad de ville komme med, og alligevel bliver vi most fuldstændig i første halvleg. Vi ændrer noget taktisk i pausen, og vi får sat vores spil anderledes op og redder vores ære, siger Mikkel Desler til OBs hjemmeside.

Trods den elendige start, så hæfter Mikkel Desler sig ved, at OB med lidt held faktisk kunne have snuppet en sejr, da Anders K. Jacobsen havde en friløber med få minutter tilbage på uret.

- I princippet kan vi jo tage alle tre point til sidst, men det er en meget mærkelig følelse. Jeg har ikke før oplevet sådan en kamp i Superliga-regi for mit eget vedkommende, men der er mange gode ting, vi kan tage med fra kampen, siger Mikkel Desler.

Den store chance fik nok også Anders K. Jacobsen til at sove halvdårligt i nat. Han kunne have kronet en ellers rigtig god præstation med at blive dobbelt målscorer - og det ærgrer selvfølgelig angriberen, at det ikke gik sådan.

- Selvfølgelig er vi ekstremt skuffede over den første halvleg. Det er ikke det udtryk, vi ønsker at komme med, der var AGF os overlegne i dueller og energi. At vi får vendt det i anden halvleg er selvfølgelige tilfredsstillende. Det var lidt svært at tro på efter indsatsen i første halvleg, men jeg er skuffet over, at vi ikke får lavet tre mål i anden halvleg - det havde vi chancerne til, siger Anders K. Jacobsen.

OB spiller næste gang på fredag, hvor de besøger AaB.