I det fynske folks tjeneste

Mindre brand hos stor affaldskoncern

Der opstod onsdag formiddag en mindre brand hos affalds- og genvindings-koncernen Marius Pedersen på Havnegade i Odense.

00:30

Fyns Politi modtog anmeldelsen af branden hos Marius Pedersen klokken 09.16, men allerede kort tid efter var der styr på flammer og røgudvikling.

Beredskab Fyn og Fyns Politi måtte onsdag formiddag rykke ud til en mindre brand i en tagkonstruktion hos affalds- og genvindings-koncernen Marius Pedersen på Havnegade i Odense.

Branden opstod ifølge Fyns Politi efter brug af en ukrudtsbrænder, hvor ilden af endnu uvisse årsager fik fat i tagkonstruktionen, hvorefter ilden spredte sig til tag og vægge.

Læs også Sosu-hjælper malkede ældre mands konto for formue

Vagtchef hos Fyns Politi Thomas Bentsen understreger, at der ikke har været fare for menneskeliv i forbindelse med branden.

Politiet har allerede sigtet en mand for overtrædelse af beredskabsloven i forbindelse med branden, fordi han ifølge politiet ikke har udvist nødvendig agtpågivenhed, hvilket resulterede i branden.

- Og sker der så et eller andet, kan man få en bøde for det, siger vagtchefen.

Fyns Politi modtog anmeldelsen af branden klokken 09.16, men allerede kort tid efter var der styr på flammer og røgudvikling.