Misser DM på grund af sløv sagsbehandling

Brian Damsgaard er godt træt af Odense Kommune. Sløv sagsbehandling koster ham formentlig pladsen på holdet til DM i kørestolsfodbold.

I januar fortalte TV 2/FYN, at Brian Damsgaard ikke måtte bruge sin kørestol til sport for Odense Kommune.

Siden undskyldte kommunen og bad ham henvende sig til en anden af kommunens forvaltninger for at ansøge om en ny kørestol, som han må bruge til sport. Det gjorde Brian Damgaard.

Men han har efter mange ugers venten stadig ikke hørt fra kommunen, og det får nu konsekvenser for den odenseanske kørestolsbruger, fordi sagsbehandlingen for den 42-årige kørestolsbruger har trukket ud.

Brian Damsgaard kommer efter al sandsynlighed til at opleve Dm fra tilskuerpladserne.

- Det er frustrerende og rigtig irriterende at man ikke komme i gang med sin sport og ikke kan komme til DM, siger Brian Damsgaard.

Løfter om handling - tilbage i marts

I marts lovede Odense Kommune, at sagen ville blive hurtigt afsluttet og at den var først i køen.

- Hvis min sag er forrest i køen, så siger jeg stakkels dem, der ligger bagest i køen, siger Brian Damsgaard.

Og det længe ventede mesterskab rykker nu meget tæt på, for Brian Damsgaards hold har kvalificeret sig til DM den 14. juni.

- Det synes jeg er rigtig ærgerligt. Det tager en uge til 14 dage at bygge en kørestol op, så den er klar til mig. Det kræver jo, at der kommer en afgørelse meget hurtigt, og det tvivler jeg meget på.

Sagsbehandler på ferie

Brian Damsgaard har fået at vide, at den ene af tre sagsbehandlere er på ferie i tre uger, og han forstår ikke, hvorfor hans DM-deltagelse skal aflyses på grund af ferie i kommunen.

- Det gør mig da sur, og jeg kan ikke forstå, at det skal tage så lang tid, når sagen var så klar som den var.

Tror du, du når at komme med til DM?

- Nej, det tror jeg ikke jeg gør. Desværre, slutter Brian Damsgaard.

TV 2/FYN har talt om sagen med rådmand Per Berga Rasmussen (EL). Han har umiddelbart ikke nogen kommentar til sagen, men lover at tage den op med sin forvaltning mandag morgen.