I det fynske folks tjeneste

MØ til Tinderbox: - Jeg glæder mig helt vildt!

Den fynske verdensstjerne bliver et af de store trækplastre på årets festival og får følgeskab af den danske succesduo Phlake.

Fynske MØ spiller på Tinderbox 2017. Foto: Pressefoto/RCA Records

Hun tog Tinderbox med storm i 2015 og afsluttede på klingende fynsk med at råbe "Vi ses på Boogies!" - et af de lokale diskoteker i Odense, hvor hun selv har haft sin gang.

Nu vender hun tilbage som et af de store navne på plakaten til den kommende udgave af Tinderbox, og hun glæder sig.

- Jeg glæder mig helt vildt til at spille på Tinderbox. Jeg elsker Odense, og det er altid dejligt at spille der, hvor man kommer fra, lyder det fra MØ i en pressemeddelelse.

Koncerten på hjemmebanen i Odense er det ene af blot to shows på dansk grund i 2017. Hun spiller torsdag d. 22. juni på Tinderbox og 9. juni på Northside.

- At vi kan præsentere MØ på sommerens Tinderbox er kæmpestort for festivalen og for Odense. MØ er vores største kvindelige stjerne lige nu – både herhjemme og i udlandet - så vi er fantastisk glade for at kunne præsentere hende som hovednavn og til et så eksklusivt show, siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

Også Phlake vender tilbage

Også succes-duoen Phlake kommer på plakaten igen. Sidste år afløste de en syg Mac Miller på Tinderbox og begejstrede publikum med deres Rhythm & Balls, som de kalder deres musik. Siden da er det kun gået opad for Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, som begge kommer fra Albertslund. Ved Danish Music Awards i november kunne de gå stolte hjem med hele fem statuetter.

Phlake vandt fem statuetter ved DMA i november. Nu vender de tilbage til Tinderbox. Foto: Sony pressefoto

Den elektroniske musikscene Magicbox får også fornemt besøg, når området ved Friluftsbadet bliver forvandlet til ét stort dansegulv. Her kan publikum begynde at glæde sig til den amerikanske dj Kaskade, den tyske dj Tujamo, den russiske dj-duo Filatov & Karas og det lokale dj-stjernefrø AXRG.

Kaskade er flere gange blevet kåret som USA's bedste dj, og hans hits bliver streamet i millionvis på Spotify – blandt andet ”Disarm You”, ”Never Sleep Alone” og ”Us” fra hans seneste album. Kaskade har desuden hele seks Grammy-nomineringer på CV'et.

Den populære tyske dj Tujamo er en produktiv herre, der er mest kendt for sine mange remixes, og han har imponerende 200 millioner downloads på Spotify – blandt andet hittene ”Boneless”, ”Dr. Who” og ”Delirious”.

Den russiske dj-duo Filatov & Karas har også millionhits på Spotify og YouTube. Deres største hits er ”Don't Be So Shy”, der er blevet streamet mere end 100 millioner gange på Spotify og har over 200 millioner visninger på YouTube, og remixet af 80'er-klassikeren ”Tell it to my Heart”, der er blevet set mere end 100 millioner gange.

Endelig kan Magicbox-publikummet glæde sig til at høre den lokale dj og producer AXRG. Den talentfulde, odenseanske dj, der lyder det borgerlige navn Alex C. Berg, har netop underskrevet en kontrakt med det anerkendte hollandske pladeselskab Spinnin' Records, der også udgiver Tiesto, Martin Solveig og Calvin Harris, så måske er det den næste dj-verdensstjerne, der spiller på Magicbox lørdag 24. juni.

Dermed er der præsenteret 27 af de 60 navne, der kommer på den tredje udgave af Tinderbox.
Festivalen foregår i Tusindårsskoven i Odense 22.-24. juni 2017. 

 

MØ - Final Song (Official Video)

 

Phlake - Angel Zoo