Musik og dans kunne ikke sikre sejr til Bulldogs

Det blev til et nederlag, da Odense Bulldogs fredag aften mødte Aalborg Pirates på hjemmebane.

Der var ellers lagt op til en aften af de helt store med både live-musik og teaterunderholdning, da Odense Bulldogs fredag skulle spille mod Aalborg Pirates. Odense Bulldogs har sommeren over gået og brygget på en masse nye tiltag, som skal gøre helhedsoplevelsen af kampene bedre.

Men det hjalp altså ikke til en sejr. Kampen mod Aalborg Pirates endte nemlig 2-1 til piraterne. Det første mål blev scoret af Aalborgs Christopher Frederiksen. Andreas Pedersen udlignede til 1-1,  men Martin Højbjerg fik et sidste mål ind, og det blev en sejr til Pirates. Odense fik seks gange to minutters udvisning, hvor Aalborg kunne holde sig på fem gange to minutter.

Sidst de to hold mødte hinanden, løb Aalborg Pirates også med sejren - med kun 30 sekunder tilbage af den kamp, scorede Sebastian Ehlers.

Helhedsoplevelse i Odense Isstadion

Blandt de nye tiltag, som Odense Bulldogs har taget, er billigere billetter et af dem. Hvis man køber online og selv printer billetterne, skriver Bulldogs i en pressemeddelelse, at priserne:

- Kommer på niveau med de gyldne tider i start-00’erne, hvor fynboerne strømmede til ishockey.

Derudover vil hver fredags- og lørdagskamp vil have sit eget tema. Fredag aften indbød de til stor grisefest for omkring 100 gæster.  Fredag kunne man også høre live-musik fra BodegaDuoen, og Odense Teater. optrådte i første periodepause med et kort nummer på isen som teaser til deres forestilling Monty Pythons SPAMALOT.