I det fynske folks tjeneste

Nabo i chok efter knivdrama

Peter Hansen bor i samme opgang, hvor to 20-årige piger blev stukket ned natten til lørdag. Han er rystet over hændelsen, der fandt sted mens han var i byen.

Blodspor fra knivstikkeriet på Korsløkkevej 9 i Odense SØ

Da peter Hansen kommer hjem fra en bytur kvart over tre natten til lørdag, undrer han sig over, at der holder politi foran opgangen, og teknikere i heldragter, der sikrer spor i selve opgangen.

- Jeg spørger så politiet, om de kan fortælle hvad der er sket, men de siger bare, at der har været noget tumult. Men jeg er godt klar over, at de ikke render rundt med masker på, fordi der er en, der har fået en blodtud, siger han.

Han går i seng med den tanke, at der nok har været slagsmål. Men han bliver vækket næste morgen af sin bror, der kender årsagen til politiopbuddet fra TV 2 News.

- At blive vækket sådan klokken kvart over ni med lidt halvtømmermænd, ja så kommer man ikke til at sove mere.

Rystet over knivstik

Politiet har flere gange modtaget klager fra den 46-årige afghaner, der nu er varetægtsfængslet, sigtet for drabsforsøg.

Peter Hansen husker også flere episoder med manden, men er rystet over, at det kunne komme så vidt.

- Jeg ved ikke, hvad man tænker. Man er bare i chok jo. Vi har haft flere ture med ham før. Det kunne lige så godt være sket en anden dag, hvor det var en anden der havde larmet. Jeg synes, det er vildt at man bare kan tage en kniv direkte og så gå ned for at brokke sig over, at der er høj musik på en fredag aften med nogle unge menesker. Og så helt umotiveret stikke folk ned på den måde. Det er fuldstændig tåbeligt.