Nederlag: Odense Bulldogs mistede pusten i overtiden

Odense Bulldogs kunne ikke holde Gentofte Stars fra målet og blev besejret 2-1 i overtiden

Der blev ikke fundet en vinder i ordinær spilletid, da Gentofte Stars og Odense Bulldogs skøjtede ind på isen tirsdag aften.

Ved stillingen 1-1 rendte tiden ud. Gentoftes Anders Fisker bragte sit hold foran 1-0 i den ordinære spilletids anden periode. Tre minutter senere blev bulldogen Simon Grønvaldt noteret for udligningen, selvom det egentlig var Gentofte-målmand Teemu Seppänen, der scorede selvmål.

I overtiden behøvede sjællænderne kun 37 sekunder, før det hele var afgjort. Denne gang fløj pukken i nettet efter et slag fra Marko Virtala.

Nederlaget sender ikke Odense Bulldogs langt ud af turneringen, for semifinalen er først afgjort efter bedst af syv kampe. Næste kamp er på fredag i Gentofte.