Nicklas Helenius skifter til OB til sommer

OB har skrevet kontrakt med AaB-angriberen Nicklas Helenius, der lige nu er lejet ud til Silkeborg. Helenius kommer derfor først til Fyn til sommer.

OB-fansene har skreget på især offensive forstærkninger i det transfervindue, der lukker i morgen. Indtil videre har OB hentet to spillere fra Esbjerg i Ryan Johnson Laursen og Casper Nielsen, men ingen af dem har tilfredsstillet fansenes krav om målfarlige offensivspillere.

I dag kan OB så offentliggøre, at de har skrevet kontrakt med den tidligere Superligatopscorer Nicklas Helenius. Han skifter på en fri transfer, når hans kontrakt med AaB udløber til sommer.

- Vi får tilgang af en spiller, som har en god størrelse og en styrke i at være enormt afslutningssikker både fra distancen og i feltet, ligesom han har et fint blik for at sætte sine holdkammerater op. Han vil komme til at supplere de angribere vi har i forvejen på en god måde, så vi har lidt flere forskellige alternativer. Nicklas har en fin erfaring og har prøvet fodbolden på godt og ondt, og det er han kommet styrket ud af og har fået gang i karrieren igen. Han har en høj overligger, og han lever af og for at score mål, hvilket allerede i en tidlig alder gav interesse fra de største ligaer. Vi er sikre på, at vi får stor glæde af samarbejdet begge veje, og at vi i fællesskab får hævet overliggeren for både OB og for Nicklas, siger OB-træner Kent Nielsen i en pressemeddelelse. 

Nicklas Helenius glæder sig naturligt nok til at komme til OB til sommer.

- Det bliver en spændende udfordring for mig, for OB er en stor klub med et stort potentiale i holdet. Truppen bliver hele tiden forstærket, og samtidig er der mange gode unge spillere i klubben, så jeg glæder mig til at være med til at forløse det store potentiale, siger Nicklas Helenius.

Angriberen har fået en treårig kontrakt med OB. Helenius har spillet to danske landskampe og har tidligere i karrieren repræsenteret AaB, Aston Villa og tyske Paderborn.

Nicklas Helenius bliver den femte tidligere AaB-spiller, som træner Kent Nielsen henter til OB fra sit tidligere mesterhold i det nordjyske.