I det fynske folks tjeneste

Noah blev slæbt 30 meter i armen: Nu er vikar tiltalt for vold

Fyns Politi rejser nu tiltale mod en tidligere vikar på Hunderupskolen. Han er tiltalt for vold mod tre elever.

Charlotte og Kristoffer Ruus sammen med 11-årige Noah. Foto: Morten Albek

Mandag skrev TV 2/FYN, hvordan 11-årige Noah angiveligt blev udsat for vold fra vikaren i december sidste år.  Ifølge forældrene til Noah blev han og en kammerat slæbt 30 meter i armen hen ad gangen i skolen. Herefter tog vikaren hårdt fat i nakken på de to drenge og tog kvælertag på dem. 

Læs også Forældre anmelder vikar for vold: 11-årige Noah slæbt 30 meter i armen

Ifølge anklageren bliver manden tiltalt for at have begået vold mod i alt tre elever på skolen

- Jeg kan bekræfte, at vi har rejst tiltale mod vikaren. Jeg kan ikke udtale mig yderligere om sagen lige nu. Man kan forvente, at der falder dom i sagen i starten af maj, siger anklager ved Fyns Politi,  Maria Blomsterberg til TV 2/FYN. 

Vikaren har ikke ønsket at udtale sig om sagen, men afviser over for TV 2/FYN, at han har været voldelig overfor eleverne.

Fik en mail på intra
Forældrene til Noah kritiserede Hunderupskolen for ikke at have kontaktet dem efter episoden, der fandt sted i december sidste år.

Den eneste kontakt fra skolen var en mail via forældreintra. 

- Jeg er rasende. Jeg synes simpelthen, at det er hovedrystende, lød det fra Charlotte Ruus på TV 2/FYN mandag.

Hverken Hunderupskolen eller Børne- og Ungeforvaltningen i Odense Kommune opfordrede forældrene til at dokumentere skaderne eller politianmelde sagen. Det gjorde Noahs forældre på eget initiativ.

Billeder fra OUH Foto: Privatfoto

Dagen efter overfaldet var den pågældende lærervikar fortsat på skolen. Først senere på dagen blev han fritaget fra tjeneste og indkaldt til en tjenestlig samtale.