I det fynske folks tjeneste

Ny kæmpe-cafe skaber jobs i Odense

Den københavnske cafe-kæde Dalle Valle åbner midt i Odense med 70 ansatte og plads til 450 gæster

Dalle Valle har i forvejen otte cafeer i København.

Det er den helt store flyttevogn, der skal tømmes, når cafe-kæden Dalle Valle åbner 28. april på Fisketorvet i Odense. Alene stolene skal give mulighed for at 450 gæster kan spise samtidig inde og ude, og dermed kommer cafeen til at sætte et stort aftryk på bymidten.

Dalle Valle har eksisteret siden 2007 og har sit navn efter det kendte varehus Daells Varehus i centrum af København. Det var nemlig her, den første cafe blev grundlagt. Dalle Valle har i dag otte cafeer, og den nye cafe i Odense er den anden cafe uden for København.

Placeringen på Fisketorvet er helt genial for vores cafe.

- Odense er interessant for os, da vi kan komme helt ind i centrum i et område, hvor der altid er masser af mennesker. Det er afgørende for vores succes, at der er en stor gennemstrømning af mennesker, da vores publikum spænder bredt fra både børnefamilier til unge og ældre. Så placeringen på Fisketorvet er helt genial for vores cafe, fortæller Stine Pedersen, service- og personalechef hos Dalle Valle.

Omdrejningspunktet i cafeen er en buffet inspireret af det danske og italienske køkken, og efter aftensmaden forvandler Dalle Valle sig til en cocktailbar.

- Med vores buffet rammer vi en rigtig bred målgruppe lige fra børnefamilierne til de unge og singlerne. Odense er en god studieby, og de studerende svømmer jo ikke ligefrem i penge, men de vil alligevel gerne ud og give den gas i byen. Det giver vi dem mulighed for med vores koncept, hvor det er forholdsvist billigt at spise, og herefter kan de kaste sig over vores cocktails, som er til at betale selv for en studerende,” fortæller Nina Truong, der er ansat som personaleansvarlig i Dalle Valle Odense.

Med åbningen af Dalle Valle får Odense mindst 70 nye arbejdspladser, og service- og personalechef Stine Pedersen har brugt de seneste måneder på at ansatte tjenere, køkkenpersonale og bartendere.

Når Dalle Valle åbner d. 28. april kl. 16, vil de gerne lokke kunder til. Det sker ved at give gratis buffet til de første 99 gæster, og derudover har cafeen andre åbningstilbud i den første måned.

Her kan du se cafeens placering: