I det fynske folks tjeneste

Ny sundhedschef i Odense Kommune

Charlotte Bentsen har de sidste måneder fungeret som konstitueret sundhedschef i Odense Kommune. Nu bliver hun fastansat.

Odense Kommune har ansat ny sundhedschef.

Eller det vil sige, helt ny er hun faktisk ikke. For Charlotte Bentsen har i de seneste måneder fungeret som konstitueret sundhedschef. Nu er hun blevert endeligt ansat i stillingen.

- Charlotte besidder de helt rette kompetencer til det her vigtige job som sundhedschef i Odense Kommune. Hun har et solidt kendskab til den kommunale sundhedsopgave og har stor viden om både den regionale og nationale sundhedsdagsorden. Vi er på alle måder rigtig heldige, at vi har fået Charlotte med på holdet, og jeg ser meget frem til vores videre samarbejde, siger administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen, Gitte Østergaard.

Sundhedsområdet er et prioriteret område for Odense Kommune på tværs af alle kommunens forvaltninger. Netop det tværgående samarbejde med forvaltninger, kommuner og praktiserende læger kræver en stærk ledelsesmæssig og koordinerende indsats, men Charlotte Bentsen er klar til at trække i arbejdstøjet.

- Sundhedsområdet er for mig at se et af de mest meningsfulde og spændende velfærdsområder, man kan beskæftige sig med. Og nu hvor Odense Kommune har styrket området med et nyt Sundhedsudvalg og en solid, administrativ organisering, er der i den grad sat en ambitiøs kurs for den videre udvikling af sundhedsopgaven. Det glæder jeg mig meget til at kunne være med til at præge fremover sammen med de mange dygtige og dedikerede kolleger og samarbejdspartnere, siger hun i en pressemeddelelse.