Ny vuggestue i Odense

Odense kommune åbneren ny vuggestue i centrum.

Odense kommune har overtager lokalerne i Hunderupvej 103 fra 1.juli 2008 fra AOF, som i dag benytter lokalerne til undervisningsformål.

Vuggestuen kommer til at huse 3 vuggestuegrupper og dermed i alt 30 - 36 børn.

Forinden opstarten skal lokalerne bygges om. Det kan først ske når den igangværende sæson er færdig, og vuggestuen forventes derfor at være indflytningsklar ultimo 2008.

Der er dog allerede taget forskud på brugen af vuggestuepladserne. I løbet af marts starter 30 børn i dagplejen Rosengårds legestuelokaler i Tornbjerg. Her skal de være indtil vuggestuen på Hunderupvej 103 står færdig. Personalet der nu ansættes flytter naturligvis med.

- Det er glædeligt, at vi kan lave de mange nye vuggestuepladser på Hunderupvej 103. Det er et af de første skridt på vejen mod etablering af flere vuggestuer, så vi kan matche efterspørgslen efter pasning, siger Rådmand Jane Jegind.

- Jeg er glad for, at vi kan lave en midlertidig løsning på pladserne, så de mange forældre, der står og venter på plads lige nu, også kan få et tilbud. Jeg vil dog gerne tilføje, at jeg er ked af, at løsningen ikke er optimal for dagplejerne i Rosengård, men det var desværre den eneste kortsigtede løsning, siger Jane Jegind.

Den ny vuggestue ligger tæt på Børnehaven Hunderup, som er en del af samme bygning.