I det fynske folks tjeneste

Nyt håndboldtilbud til Vollsmosebørn

En ny ordning skal få Vollsmoses børn til at smøre hænderne ind i harpiks og screene hinanden. Med navnet [b]5240[/b] vil det nye tilbud under heldagsskolen give børn i 0.-3. klasse chancen for at spille håndbold i H.C. Andersen Skolens hal hver onsdag.

01:50

150 børn er allerede meldt til det nye håndbold-tilbud.

1 af 2

Håndboldtræningen vil blive ledet af lærere fra skolerne og trænere og spillere fra Fjordager IF og ODENSE Håndbold.

Arrangørernes håb er på det sportslige plan at skabe flere håndboldspillere i Vollsmose, at skabe flere hold og medlemmer i Fjordager IF Håndbold og at skabe mere idræt og aktivitet blandt børn i 0.-3. klasse på de tre skoler i Vollsmose.

På det overordnede plan er det håbet, at håndboldprojektet vil skabe en bedre integration blandt beboerne i Vollsmose, og eventuelt få dem til at blive en del af foreningslivet i Fjordager IF Håndbold, ligesom samarbejdspartnerne ønsker at skabe positiv omtale af projektet og af bydelen Vollsmose generelt.

Idéen er opstået i et samarbejde mellem ODENSE Håndbold og holdets sponsor energiselskabet Vattenfall. I dag er en hel gruppe af forskellige skoler og foreninger sammen om at føre ideen ud i livet.

Det drejer sig om Fyns Håndbold Forbund, Fjordager IF, Humlehaveskolen, H.C. Andersen Skolen, Abildgårdskolen og Fritidsbutikken i Vollsmose.

Samarbejdspartnerne har aftalt, at det nye håndboldtilbud skal fortsætte i mindst tre år.