I det fynske folks tjeneste

Nyt spektakulært lysshow til H.C. Andersen Festivals

Den Lille Havfrue i 4D er en af ingredienserne i dette års store lysshow til H.C Andersen Festivals.

Foto: Nojus

Foto: Nojus

1 af 2

Facaden på Odense Rådhus vil igen i år lægge flade til det flotte og yderst populære lysshow, når H.C. Andersen Festivals til sommer rammer Odense.

I år bliver lysshowet endnu større og endnu mere spektakulært. Det afslørede festivalen i dag på et pressemøde foran Odense Rådhus.

- Festivalen har valgt at satse stort på lysshowet i år. Vi har opgraderet det massivt, så der kommer flere elementer, end der nogensinde har været. Lysshowet har altid været et stort tilløbsstykke, og er nærmest blevet festivalens DNA. Derfor bliver der i år skabt et show, hvor det både kan ses, mærkes og høres, at der virkelig er sket en forandring, fortæller Peter Bøgholm, direktør for H. C. Andersen Festivals.

Også i år vil WeCreateMagic med Nojus Sabalis som frontmand, som han har været de øvrige år, stå for det spektakulære show i samarbejde med Det Kongelige Teater og Balletskolen i Odense.

- Vi kommer til at se en masse vand, fyrværkeri og ualmindeligt meget lys samt en masse andre spektakulære ting med historien om Den Lille Havfrue som omdrejningspunkt. Samarbejdet med Balletskolen og vores hold bliver meget mere intenst, end det har været tidligere, og vi glæder os over, at vi i år fået mulighed for føre vores fantasier ud i livet i et meget større omfang end tidligere, siger Nojus Sabalis, der er project manager hos WeCreateMagic.