Nyt talent til HCO

Den 20-årige Line Haugsted skifter fra Skive til Odense på en 3-årig kontrakt.

Onsdags præsenterede HCO en forlængelse med Maria Adler, og i dag fredag kan klubben offentliggøre endnu en spiller til sæson 15-16 - nemlig 20-årige Line Haugsted.

- Line er ét af Danmarks allerstørste håndboldtalenter, og vi tror på, at hun inden for et år er at finde på det danske A-landshold. Line var blandt andet med på Allstar-holdet til U20-VM i sommers, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Jeg har valgt at skifte til HC Odense, da jeg ønskede at komme til et mere professionelt træningsmiljø, og jeg ser rigtigt gode muligheder for at kunne videreudvikle mig i Odense også ift. A-landsholdet, siger Line Haugsted.

- Line er en ung spiller, som har stort udviklingspotentiale, og så har hun præcis det match og den DNA, som vi leder efter i en håndboldspiller. Hun vil det 24/7, hun har en kæmpe fysik og så kan hun åbne et forsvar fra stor distance og dække centralt i vores forsvar, så vi glæder os rigtig meget til at se hende i aktion i den orange trøje, siger cheftræner, Flemming "Tuborg" Larsen.