I det fynske folks tjeneste

Nyt trænerteam til Fyns bedste kvindefodboldhold

Onsdag kunne Fyns bedste kvindefodboldhold, Odense Q, præsentere nyt trænerteam for deres hold i kvindernes bedste liga.

Det nye trænerteam i Odense Q består af Rasmus Jarner Olsen, Ronnie Reifling og Jakob Pavar Langhoff, der sammen med gengangerne - målmandstræner Tommy Edelweiss og fysisk træner og fysioterapeut Kevin Trigalo - skal lede slagets gang i Odense Q's bestræbelser på at forblive i Ligaen.

- Det er et sindsygt spændende projekt. For det første så har vi en kanon ungdom nedenunder, og i forhold til at skulle træne herrer, så er der her nogle meget, meget dedikerede piger, siger Jakob Pavar Langhoff.

Odense Q blev startet op for en halv års tid siden på fundamentet fra, da OB havde et kvindehold i den bedste liga.

- Jeg gælder mig sindsygt meget til at komme i gang. Det nye trænerteam har nogle spændende visioner og ambitioner for holdet, siger anfører Tenna Kappel.

- Vi har fået et rigtig godt førstehåndsindtryk af det nye trænerteam og deres planer med holdet, og vi glæder os til at se dem i aktion, når vi starter op igen senere på måneden, siger Rene Hansen, bestyrelsesformand i Odense Q.

En af nye cheftrænere Jakob Pavar Langhoff og anfører Tenna Kappel gæstede studiet torsdag på TV 2/FYNs Nyhedskanal. Se interviewet her:

07:38 Luk video