I det fynske folks tjeneste

OB-esser: Hot angrebsduo tager en kamp ad gangen

OB's dynamiske angrebsduo Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen sammenlignes med store fodboldkoryfæer som Andy og Allan Hansen.

00:27

OB’s angrebsduo Rasmus Festersen og Anders K. Jacobsen nyder lige nu stor succes. De har hver scoret to mål i forårets første tre kampe.

Men at de begge skulle ende, hvor de er i dag, var der ikke mange der havde spået for blot nogle år siden. Anders K Jacobsen var røget tilbage til barndomsklubben Næsby og Rasmus Festersen var taget til Australien. 

De to skal nu fortsætte forårets fine takter, når holdet i weekenden møder bundproppen Hobro på udebane.
Og der er god grund til at tro at de stribede kan få succes endnu engang.

Forårets tre første kampe har givet 7 point. Mens modstanderne fra Hobro endnu ikke har fået point og slet ikke scoret under den nye træner Ove Pedersen, der tidligere har trænet OB.

Til gengæld er OB’s angrebsduo altså virkelig hot lige nu og sammenlignes med tidligere kendte angribere som Andy Cole og Dwight York fra Manchester United og OB's egne effektive angrebsspillere som Per Bartram og Allan Hansen. De topper alletiders topscorerliste i OB med henholdsvis 123 og 130 scoringer.

Så det det kunne se ud som om, at OB igen har fået en succesfuld angrebsduo, der kan slå til når det gælder. Men en beskeden Anders K. Jacobsen tager sine forbehold:

- Det er gået godt indtil videre og så må vi se, hvad der sker. Men vi satser da på at fortsætte.

 

13:02 Luk video

 

Foråret 2016

OB - AGF 2-2
AaB - OB 0-1
OB - FC Nordsjælland 3 - 1