OB faldt sammen: Skarpe Sønderjyske tager første sejr i tre måneder

Sønderjyske hentede den første sejr i Superligaen siden august, da holdet vandt 3-0 i Odense over OB.

Sønderjyske hentede søndag den første sejr i 11 kampe i Superligaen, da holdet vandt 3-0 på udebane over OB.

Gæsterne sikrede sig sejren på en stærk anden halvleg, hvor Eggert Jonsson, Kees Luijckx og Niki Zimling scorede for Sønderjyske.

OB var uden holdets topscorer Anders K. Jacobsen, der sidder ude med en fiberskade. Uden ham var fynboerne uskarpe kampen igennem.

I de første ti minutter var fynboerne tæt på to gange, men Sønderjyske-målmand Sebastian Mielitz var på plads og reddede sikkert.

OB fortsatte det offensive spil i hele første halvleg, mens udeholdet var tæt på en enkelt gang, da Mikael Uhre sparkede på ydersiden af stolpen på en omstilling.

I anden halvleg kom Sønderjyske bedre med. Gæsterne kom sig længere frem på banen, selv om det stadig var hjemmeholdet, der pressede på.

Midt i anden halvleg slog udeholdet pludselig til. Eggert Jonsson fik bolden midt i feltet og halvflugtede bolden i kassen uden chance for OB-keeper Sten Grytebust.

Knap et kvarter senere kom Sønderjyske yderligere foran, da Kees Luijckx udbyggede føringen.

Med ti minutter igen lukkede Niki Zimling opgøret med sin scoring til 3-0.

Sønderjyske har med sejren 15 point efter 15 spillerunder, mens OB har 21 point midt i tabellen