I det fynske folks tjeneste

OB forlænger med talentchef

Talentchef Tonny Hermansen har forlænget sin kontrakt med OB, så aftalen nu løber frem til sommeren 2023.

Tonny Andersen har forlænget sin aftale med OB til 2023. Foto: ob.dk

Siden 2015 har Tonny Hermansen været ansat i OB, og det fortsætter den 52-årige fodboldtræner med. OB bekræfter fredag, at Superligaklubben har forlænget samarbejdet med talentchefen til 2023.

- Vi har i de seneste år brugt ekstra mange ressourcer på, at vores talentudvikling skulle have et ekstra skub i den rigtige retning, og i dag har vi fuldtidsansatte trænere til alle hold fra U13 til Superligaen.

- Her har Tonny stået i spidsen for, at hele teamet i fællesskab har skabt en klar retning for, hvad det er, OB skal og vil - både på banen og udenfor banen. Det er helt naturligt, at Tonny fortsætter det arbejde og den udvikling, han har været med til at sætte i gang i OB, siger OB’s sportsdirektør, Jesper Hansen, i en pressemeddelelse.

Talentudviklingen har stor betydning

Ligesom sin sportsdirektør er Tonny Andersen også begejstret over at have sat sin signatur på en forlængelse af kontrakten.

- De første tre et halvt år, jeg har været i OB, har været rigtig positive, og jeg glæder mig hver dag over, at alle ansatte i klubben giver lyst til og bidrager til det arbejde og den udvikling, der sker.

- Det gælder hele vejen op til sportsdirektøren, der også ønsker en retning, hvor talentudviklingen har stor betydning. Derfor har jeg ikke været et sekund i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte arbejdet, siger talentchefen.

Tonny Andersen kom til OB i 2015. I første omgang var han cheftræner for U19-holdet, inden han året efter blev ny talentchef i klubben.

Tonny Andersen har tidligere i karrieren været førsteholdstræner hos de danske mestre fra FC Midtjylland samt cheftræner for Vejle Boldklub.