I det fynske folks tjeneste

OB forlænger med talentchefen

OB har tirsdag forlænget aftalen med talentchef Tonny Hermansen, så aftalen nu løber til sommeren 2021.

Der er tilfredshed med den talentsatsning, som OB sidste år skruede endnu mere op for med ansættelsen af talentchef Tonny Hermansen.

Så stor tilfredshed, at Tonny Hermansen og OB nu forlænger samarbejdet, så aftalen nu gælder helt frem til 2021.

- Det seneste år har Tonny stået i spidsen for en stor udvikling af talentarbejdet i OB. Vi har fået struktureret og opgraderet arbejdet væsentligt, og vi har i dag det største antal fuldtidsansatte ungdomstrænere i klubbens historie. Samtidig har vi fået en klar struktur over, hvordan vores ungdomshold er organiseret, og vi har fået beskrevet de principper, vi arbejder efter omkring vores akademihold, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Vil være bedst

Han er glad for den start, som projektet har fået, men vil have endnu større fokus på talentudviklingen, så OB igen kan være en af de klubber, de er kendetegnet ved en stor talentudvikling.

- Vi har taget store skridt, men vi har endnu større ambitioner, og den forlængede aftale med Tonny Hermansen betyder, at vi har ro, struktur og kontinuitet til at gøre tingene i det rette tempo og i den rigtige rækkefølge. Tonny Hermansen er med sin enorme energi og sit kæmpe engagement den rette til at stå i spidsen for dette, så OB igen er en af de dygtigste klubber i dansk fodbold, når det gælder talentudvikling og uddannelse af unge spillere, siger Jesper Hansen.

Læs også Talentchef: OB er stadig efter FC Midtjylland

Tonny Hermansen har brugt det første års tid, siden han tiltrådte i sommeren 2016, på at skabe det grundlag, som fremtidens talentudvikling i OB skal stå på. Derfor glæder han sig også til at være med i projektet fremadrettet.

- Vi har fået skabt vores fundament i forhold til, hvordan vi gerne vil træne og spille, og selvom vi allerede ser gode resultater af arbejdet, så er det først nu, at vi for alvor kan sætte gang i den udvikling, der skal skabe kontinuitet for fremtiden.

- Jeg har oplevet en enorm energi, passion og dedikation hos alle de mennesker, jeg arbejder sammen med i hverdagen, og samtidig er der en stor opbakning fra sportsdirektør og bestyrelse til, at vi skal lykkes med det her. Det giver os nogle rigtig gode forudsætninger for at skabe den udvikling, vi har brug for, og jeg frem til at stå i spidsen for vores akademihold i lang tid fremover, siger Tonny Hermansen. 

Læs også OB henter talentfuld U19-duo i Vejle Boldklub