OB forstærker sig med folk fra FCK og FCN

Mustafa Abdellaoue og Conor O'Brien skifter Sjælland ud med Fyn, oplyser OB i en pressemeddelelse.

Få dage før sommerens transfervindue lukker, har Odense Boldklub hentet forstærkninger i form af den norske angriber Mustafa Abdellaoue fra FC København og den amerikanske midtbanespiller Conor O'Brien fra FC Nordsjælland.

Ifølge en pressemeddelelse fra superligaklubben rykker Abdellaoue til Fyn for at spille i OB på en étårig lejeaftale.

- Med tilgangen af Mustafa Abdellaoue får vi tilført en spiller, der har bevist, at han kan lave mål på højeste niveau.

- Han er en spiller, der supplerer vores øvrige angribere utrolig godt, og vi forventer, at han vil blive en værdifuld tilgang til truppen, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

Den 25-årige angriber kom til Superligaen i januar 2012 og har tre norske A-landskampe på sit CV. Han får tildelt trøje nummer 30 i den tid, han er udlejet til OB.

Conor O'Brien får derimod et mere permanent ophold i Odense. Midtbanespilleren har nemlig indgået en toårig kontrakt, der udløber den 30. juni 2015.

- Vi er glade for at kunne tilføre endnu en stærk spiller til vores trup, som har haft mange muligheder at vælge imellem.

- Conor O'Brien er en dygtig, hårdtarbejdende midtbanespiller, der har en stor erfaring fra Superligaen. Nu glæder vi os til, at han skal kæmpe med om pladserne i OB, siger Jesper Hansen.

Den 24-årige amerikanske midtbanespiller har tidligere spillet i Sønderjyske, før han skiftede til FC Nordsjælland.

- Jeg er meget glad for at skifte til OB. Jeg scorede mit første superligamål i Odense, og nu ser jeg frem til mange flere gode oplevelser.

- Før kontrakten mødtes jeg med Troels Bech, og jeg ser virkelig frem til at spille under ham og i en klub som Odense Boldklub med en lang og stolt historie, siger Conor O'Brien.

OB sender imidlertid også spillere den anden vej. Klubben melder, at den efter gensidig aftale har ophævet kontrakten med esteren Hannes Anier. Han kom til klubben i 2012, men nåede kun at spille seks kampe for OB.