OB fyrer Kent Nielsen

Bestyrelsen og klubbens sportslige ledelse har vurderet, at der skal en ny mand i spidsen for trænerteamet i OB med omgående virkning.

OB's bestyrelse har mandag valgt at stoppe samarbejdet med cheftræner Kent Nielsen et år før tid.

Kent Nielsen havde kontrakt med klubben i yderligere en sæson, men selv om der på mange måder har været fremskridt i de tre år, han har stået i spidsen for klubben, har resultaterne ikke været gode nok, vurderer OB's ledelse.

quote Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år

Jesper Hansen

- Der har været rigtig mange gode tegn på, at klubben og truppen har udviklet sig i den rigtige retning i de seneste sæsoner. Vi er på alle måder blevet en mere sammentømret klub og trup, og der er kommet en helt anden struktur over det arbejde, der bliver gjort i det daglige. Det har Kent været en meget vigtig del af, og der er skabt et meget solidt fundament at bygge videre på.

- Desværre må vi også konstatere, at vi ikke har levet op til vores sportslige målsætning de seneste år, og selvom vi hele tiden er kommet tættere på, så er vi nået til den beslutning, at det vil gavne klubben at skifte cheftræner. Der er bygget et stort potentiale op, som vi ikke har fået forløst, og det har vi en stor tiltro til, at vi vil kunne gøre med nye øjne, nye idéer og friske tanker, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Stor skuffelse

Kent Nielsen selv sagde i sidste uge til Ritzau, at han godt var klar over, at resultaterne ikke havde været gode nok i den netop afsluttede sæson.

- Det har været en stor skuffelse, sagde den nu forhenværende cheftræner.

OB's sportslige ledelse begynder nu arbejdet med at finde den cheftræner, der skal stå i spidsen for holdet, når træningen til den nye sæson begynder 18. juni.

Det er allerede på plads, at klubbens tidligere spiller Henrik Hansen tiltræder som assistenttræner efter sommerferien. Frem til sommerferien vil OB’s øvrige trænerstab stå for træningen.