I det fynske folks tjeneste

Tilbage på græs: OB genoptager træning onsdag

OBs superligaspillere kan se frem til at træne igen fra onsdag formiddag.

OB's superligaspiller får nu lov at træne igen. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

OB kalder superligatruppen tilbage til træning onsdag formiddag. Det skriver OB i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

I pressemeddelelsen skriver de, at de allerede fik lov til at genoptage træningen af Odense Kommune i april. Det vil de gøre brug af nu.

- Det har været et stort ønske at komme i gang, og det giver nu mulighed for en intens fysisk træning, mens spillerne også får lidt boldføling. Det er vores første skridt frem mod den forhåbentligt snarlige genåbning af 3F Superligaen, siger OB’s sportschef Michael Hemmingsen i pressemeddelelsen.

Starter med træningslejr

Superligatruppen vil bruge en del af tiden i løbet af opstarten på Odense Sport & Events to hoteller, som ved en traditionel træningslejr før sæsonen starter, oplyser de i pressemeddelelsen.

- Vi skal ud og give den gas, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, så vi kan avancere i tabellen. I bestræbelserne på dette vil vi udnytte hotellerne i koncernen som træningslejr, så vi sikrer den bedst mulige forberedelse frem mod superligastarten, siger Michael Hemmingsen.

Af hensyn til corona-smittefare vil der ikke være adgang for medier, fans og publikum, påpeger klubben.