I det fynske folks tjeneste

OB giver Jacob Barrett to år mere

Lange skadespauser har gjort Jacob Barrett Laursen mentalt stærkere, siger han.

Jacob Barrett Laursen: - Jeg får arbejdsro og skal bare nu ud og give den noget gas. Foto: Claus Fisker / Scanpix

OB og Jacob Barrett Laursen er blevet enige om, at forlænge forsvarerens kontrakt. Parterne er blevet enige om en to-årig forlængelse frem til 30. juni 2019.

Det skriver klubben på dets webside.

22-årige Jacob Barrett Laursen, som kom til OB på en lejeaftale fra italienske Juventus i 2013, siger til Ob.dk, at han er glad for at han og OB er blevet enige:

- Jeg er meget glad for at være i truppen, hvor vi har et super godt sammenhold, og jeg er rigtig glad for at have en dygtig træner som Kent Nielsen. 

Jacob Barrett Laursen er noteret for 29 kampe i OB-trøjen, hvoraf de 10 er i indeværende sæson.

- Jeg er ved at være én af dem, der har været i truppen i længst tid, og jeg er rigtig glad for at komme til træning og være sammen med drengene hver eneste dag. Jeg har været igennem et par lange skadespauser, der har været svære for mig, men de har samtidig været med til at gøre mig stærkere mentalt, og de har været med til at stille krav om, at jeg har skullet levere og nyde hver eneste gang, jeg har været på træningsbanen, sigerJacob Barrett Laursen til Ob.dk.

- Med kontraktforlængelsen har jeg fået arbejdsro og mulighed for at være endnu mere fokuseret på at gøre tingene endnu bedre, så nu skal jeg bare ud og give den noget gas.