OB har endelig fundet sig en venstre back

Ari Skúlason er fremtidens mand på den meget omdiskuterede venstre back i Odense.

Ari Skúlason er blevet taget imod med åbne arme i Odense. Islændingen, som i sidste uge kom til klubben fra GIF Sundsvall, fik søndag debut i OB som venstre back, og det glæder både profil og cheftræneren i klubben.

For siden Chris Sørensen forlod klubben til fordel for Randers FC for snart to år siden, har fynboerne haft problemer med at finde en fast mand på positionen.

I seneste sæson blev Bashkim Kadrii ofte benyttet der, men han ønsker ikke selv at spille pladsen og har i øvrigt imponeret som angriber med tre mål i to kampe i sæsonen.

- Han (Skulason) er en naturlig venstre back, som er god i pasningerne og er hurtig og aggressiv. Så han skal nok blive vigtig for os. Det er godt med spillere, der har spilforståelse og ved, hvordan spillet skal spilles, siger Rasmus Falk.

Han var imponeret over den islandske landsholdsspillers indsats søndag i 4-2-sejren over Viborg efter kun at have trænet med klubben få gange.

I den kamp sluttede Skúlason godt nok kampen af som fløj, men det var mere i mangel af midtbanespillere, slog cheftræner Troels Bech fast.

- Jeg er købt som venstre back, men de ved, at jeg kan spille både på fløjen og centralt. Så det er op til dem, hvor de gerne vil placere mig, siger Ari Skúlason, der dog godt kan vænne sig til positionen i forsvaret med det samme.

- Han er hentet for at konkurrere med de andre om at spille venstre back - og han er seedet, forsikrer Troels Bech på vanlig kryptisk vis.