OB henter Thomas Mikkelsen i Fredericia

24-årige Thomas Mikkelsen er fredag skiftet til OB fra FC Fredericia på en fireårig aftale.

OB præsenterede et nyt navn i truppen. Det drejer så om den 24-årige angriber Thomas Mikkelsen, der skifter til OB på en fireårig aftale.

I den seneste sæson lavede Thomas Mikkelsen ni mål i NordicBet Ligaen, og han scorede også i FC Fredericias seneste ligakamp. I alt er det alt 20 kampe og 10 mål for FC Fredericia.

- I mine øjne er det en undervurderet spiller, hvis kvaliteter er tydelige, når du spiller imod ham. Der er tale om en uortodoks og kantet angriber, der har holdt et fint scoringssnit, og han bringer desuden noget fysik og styrke i feltet. Det kan vi godt bruge i OB, hvor vi er gode til at skabe chancer og få bolden ind i feltet, men også gerne vil have dem over stregen, siger cheftræner Troels Bech.

Med sine 188 centimeter fylder Thomas Mikkelsen godt i boksen, og det er netop der, at han skal vise sine kvaliteter, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

- Vi henter Thomas Mikkelsen for hans fysiske mod og styrke i boksen. Desuden har han et spændende potentiale for at udvikle sig, og det tror vi på, at han kan gøre i OB. Derfor har vi også valgt at lave en længere aftale med ham, og jeg vil i den forbindelse gerne kvittere for et godt og professionelt forhandlingsforløb med FC Fredericia, siger Jesper Hansen, og fortsætter:

- Det har ikke været nogen hemmelighed, at vi gerne vil have tilført et par gode offensive spillere til truppen, og med Thomas Mikkelsen har vi hentet den første. Det glæder vi os over, men vi arbejder fortsat på at styrke truppen i resten af transfervinduet.

Udover FC Fredericia har Thomas Mikkelsen også optrådt for Vejle Boldklub. I OB får han trøje nummer 23.