I det fynske folks tjeneste

OB hylder afdød fodboldlegende ved næste hjemmekamp

Der vil være et minuts klapsalver til ære for afdøde Svend Åge Rask, der gik bort i en alder af 84 år, til onsdagens kamp mod Silkeborg på Odense Stadion. 

Tilskuerne på Odense Stadion skal på onsdag være med til at mindes klubbens tidligere målmandstræner, Svend Åge Rask Foto: Keld Navntoft/Ritzau Scanpix

Næste gang superligaklubben OB spiller på hjemmebane, vil den tidligere målmandstræner Svend Åge Rask blive mindet med et minuts klapsalver. Det oplyser OB på sin hjemmeside.

Læs også Sejr til fynboerne: OB udnytter overtal og sikrer overlevelse i Superligaen

Det kommer til at ske onsdag den 8. juli, hvor OB tager imod Silkeborg i en superligakamp på Odense Stadion. 

Svend Åge Rask fejrede to mesterskaber og en pokaltitel med B1909, og han nåede en enkelt landskamp i Aalborg mod Bermuda, da han erstattede en skadet Knud Engedal og formåede at holde buret rent i en 6-0-sejr i 1969 som 34-årig.

Trænede Lars Høgh

I 1990’erne kom han som målmandstræner til OB, hvor han blandt andet stod for træningen af OB-legenden Lars Høgh, som i alt fik 817 kampe for klubben.

- Det er med dyb sorg, at OB forleden modtog nyheden om den tidligere målmandstræner Svend Åge Rasks bortgang i en alder af 84 år, skriver OB på sin hjemmeside. 

Svend Åge Rask blev 84 år. Han er torsdag blevet bisat i Paarup Kirke i det vestlige Odense.