Ydmygende nederlag: OB taber 6-0 til Superligaens bundprop

Der var klasseforskel på de to mandskaber, da bundproppen fra Silkeborg mandag aften smadrede OB med 6-0 i Superligaen.

Gæsterne fra OB blev gang på gang spillet tynde af Silkeborgs hurtige kombinationer og kunne ikke stå imod presset fra Superligaens bundprop.

Det var samtidig første gang i sæsonen, at Silkeborg holdt modstanderen fra at score i en superligakamp.

Nederlaget gør OB til en del af nedrykningsdramaet i pulje 2, hvor blot tre point adskiller OB på førstepladsen og Sønderjyske på den tredjeplads, der vil sende klubben i playoffkampe om overlevelse i Superligaen.

Mareridtsdebut for fødselar

Sayouba Mandé debuterede i OB-målet, men det skulle vise sig at blive en sand mareridtsdebut for den 27-årige fødselar.

Hele seks gange måtte Mandé fiske bolden ud af nettet, da Silkeborg viste alt andet end tegn på, at klubben har kurs mod 1. division i næste sæson.

Efter 25 minutter spil lykkedes det Silkeborg at bringe sig foran, da kantspiller Nicolai Vallys sendte bolden ind i feltet med et fladt indlæg, som angriber Junior Brumado kastede sig ned i og bugserede i mål.

Allerede to minutter senere kom Nicolai Vallys igen i fokus, da han på kanten af offside prikkede hjemmeholdet på 2-0.

Udskiftninger hjalp ikke

OB skiftede tre spillere i pausen, men lige lidt hjalp det, da Junior Brumado et minut inde i anden halvleg lukkede opgøret med et tørt spark fra kanten af feltet.

I det 52. minut slog hjemmeholdet igen til på en kontra, da Silkeborg-anfører Mads Emil Madsen drev bolden frem og udplacerede Sayouba Mandé i OB-målet.

5-0-scoringen blev sat ind efter 73 minutters spil, da Silkeborg-angriber Emil Holten sparkede en dårlig clearing op i nettaget, og blot få minutter efter blev ydmygelsen total, da netop indskiftede Alexander Lind sparkede bolden i mål til slutstillingen 6-0.

Silkeborg har 11 point op til Sønderjyske med 15 point tilbage at spille om.