OB-kaptajnen gør status: Tegninger til noget godt

Superligaen er gået på vinterpause, og dermed kan OB-anfører Hallgrimur Jonasson gøre status over efteråret. Og han ser positive tendenser.

Det har været et svingende efterår fra et OB-mandskab, der op til sæsonstarten skiftede ud på en række vigtige positioner - ikke mindst på trænerposten, hvor AaBs mestertræner Kent Nielsen afløste Ove Pedersen i Ådalen.

OB-anfører Hallgrimur Jonasson fortæller i et stort interview med OB.dk, at han ser masser af grund til at være positiv ovenpå et efterår, der har været præget af mange nye måder at gøre tingene på.

- Det har været et OB-hold, som har skiftet spillestil, og som er begyndt at spille på en måde, som både spillere og fans synes er sjovt. Det er mere underholdende, fordi vi skal spille os ud af de svære situationer i stedet for bare at sparke bolden op. Det  har gjort det sjovere at kigge på, tror jeg, for det har været målrige kampe, og mange spillere har gjort det virkelig godt offensivt, siger Hallgrimur Jonasson til OBs hjemmeside og fortsætter:

- Der har også været kampe, hvor det ikke har fungeret så godt, og det hænger selvfølgelig sammen. Hvis alle spiller sammen på den rigtige måde i offensiven, så øger vi også mulighederne for at være gode defensivt. Det har haltet nogle gange, men jeg synes, at vi har udviklet os i forhold til sidste vinter, hvor jeg kom. Vi er på en syvendeplads, og det kunne vi da godt tænke os var bedre, men overordnet set er det godkendt, også når vi tænker på, at vi står overfor en lang opstart, hvor vi har meget mere tid sammen. Så jeg er overbevist om, at vi i foråret vil stå som et endnu bedre hold, og det er hele målsætningen med denne sæson. Vi skal stabilisere os i midten og hele tiden udvikle os.

Du kan læse hele interviewet med Hallgrimur Jonasson på OBs hjemmeside.

Anføreren og resten af truppen genoptager træningen efter julepausen onsdag den 6. januar.