OB kom ned på jorden igen

Efter en god start på året blev det hverdag igen, da OB i dag tabte 0-1 til Randers i en uskøn kamp

Randers FC overraskede søndag, da tre nederlag i træk i Alka Superligaen blev afløst af sejr over OB i Odense.
Svenske Mikael Ishak sparkede forårsfornemmelserne frem i Randers, da han med kampens enlige scoring sikrede Randers FC lidt succes ude mod OB i Alka Superligaen søndag.

Randers vandt opgøret 1-0 og nåede dermed op på 31 point på syvendepladsen i rækken efter OB på sjettepladsen med 43 point.De to hold mødte op på Trefor Park i Odense med vidt forskellige udgangspunkter på det seneste.

OB har haft et flot forår og havde tre sejre med i bagagen, mens det blot er blevet til et enkelt nederlag i de seneste otte ligakampe.

Randers FC har derimod været inde i en turbulent periode både på og uden for banen. Den såkaldte "kone-sag" har indtil videre resulteret i, at Jonas Borring har forladt klubben, mens træner Colin Todd har meddelt, at han ikke vil bruge Christian Keller.
På banen havde Randers før dagens kamp tabt de seneste tre kampe og skulle derfor forsøge at lede efter succes i Odense.

Spillet bølgede frem og tilbage uden de store chancer i den første halve time.
Mandla Masango forsøgte sig for Randers efter otte minutter med en hård afslutning, men bolden strøg over målet i en noget rodet første halvleg, hvor Randers' anfører, Mads Fenger, i flere minutter måtte behandles for en blodtud.

Svenske Viktor Lundberg forsøgte sig med en flad afslutning, som manglede fart lidt senere, mens OB savnede Rasmus Festersen, der var ude med en skade.
 Randers følte sig snydt for et straffespark efter 39 minutter efter en situation, hvor man mente en OB-spiller tog bolden med hånden.

Offensivt var hjemmeholdet bedst, når Rasmus Falk blev sat i scene. Første halvleg lignede en målløs ørkenvandring, lige indtil sidste minut.

Kasper Fisker stod for forarbejdet med en hælaflevering til Mikael Ishak, og med en flad afslutning i det lange hjørne bragte svenskeren Randers foran 1-0. Randers fortsatte de positive takter efter pausen, hvor tempoet var til at overse, hvilket var en fordel for gæsterne.

OB virkede sløve i det meste af opgøret, hvor træner Kent Nielsen efter en times spil havde brugt alle tre indskiftningsspillere, hvilket bragte Mathias Greve, Lucas Jensen og Jens Thomasen i spil.

Det ændrede ikke meget på indtrykket, og OB måtte sande, at forårets sejrsstime led et knæk.