OB-målscorer: Vi er godt rustet til Superliga-genstart

OB har ikke vundet sine testkampe før Superligaens genstart, men spillerne har fået en masse meter i benene.

OB-midtbanespilleren Moses Opondo har fundet målformen i tide til Superligaens genstart.

Tirsdag aften scorede Opondo for anden testkamp i træk, da han udlignede til 1-1 hjemme mod AaB. OB endte med at tabe den målrige kamp med 3-4.

I den seneste uges tid har OB-spillerne været mere sammen end vanligt, da de har opholdt sig på hoteller i Odense, som selskabet bag klubben står for.

- Det har været fedt at være sammen med gutterne på den her lille træningslejr.

- Generelt er der lige nogle småting, der skal helt på plads, men vi er godt rustet til de superligakampe, der kommer nu, siger Opondo til klubbens hjemmeside.

I tirsdagens testkamp bragte den 20-årige angriber Oliver Klitten AaB foran med 1-0, inden Opondo bragte balance i regnskabet.

Dernæst scorede OB's forsvarsspiller Jeppe Tverskov til 2-1 inden pausen.

AaB's centrale midtstopper Jores Okore udlignede til 2-2, inden hjemmeholdets målræv Sander Svendsen gjorde det til 3-2.

AaB vendte dog kampen til slut, da først Kristoffer Pallesen udlignede til 3-3, inden den indskiftede angriber Tom van Weert blev matchvinder.

- Det var en god træningskamp for os, og selv om resultatet ikke var godt, så fik vi nogle meter i benene, og vi blev testet mod en god modstander, siger Opondo.

I fredags scorede Opondo også, da OB spillede 2-2 i en testkamp ude mod FC København.

- Det er altid dejligt at få lidt selvtillid og få lidt flere kampminutter, men det handler om at klø på med god energi og på den måde hjælpe holdet.

- Jeg føler, at jeg har godt med selvtillid i forhold til, at jeg har været lidt ude, så det er dejligt at kunne vise energi og power, når jeg har fået chancen.

- Så skal det bare overføres til de kommende kampe, hvor der er point på spil, siger Moses.

Det var OB's sidste testkamp, inden fynboerne genoptager spillet i Superligaen med mandagens kamp mod AGF i Aarhus.

AGF genåbner ligaen allerede torsdag med en udsat kamp hjemme mod Randers.