I det fynske folks tjeneste

OB-matchvinder: Vi er taktisk kloge mod FC Nordsjælland

OB's Rasmus Festersen mener, at fynboerne i sæsonen har spillet tre rigtig kloge kampe mod FC Nordsjælland.

Rasmus Festersen har det godt, når FC Nordsjælland er modstanderen. Torsdag aften blev Festersen matchvinder i en OB-sejr på 1-0 ude mod Farum-klubben, fynboernes tredje sejr over FCN i denne sæson.

I de tre kampe har Festersen totalt formået at score fem gange.

- Vi har spillet taktisk kloge kampe mod FC Nordsjælland. Vi har været farlige i dem, og vi har stået godt i defensiven, hvor vi har været gode til at lade dem have bolden på ufarlige steder, siger Festersen.

- Vi har lavet ni mål i tre kampe mod dem, så vi har også været farlige i den anden ende. Det eneste, vi kan ærgre os over her, var, at vi burde have lukket den, især da de fik smidt en mand ud.

Festersen er med torsdagens mål oppe på 14 totalt i Superligaen. Fire færre end topscorer Lukas Spalvis med blot fire spillerunder igen.

- Jeg tror ikke, han kan hentes. Det skal virkelig gå godt, og han skal gå helt i stå, siger Festersen.
 Træner Kent Nielsen er godt tilfreds med håndværket i den fynske sejr.

- Jeg var ikke tilfreds med de første 15-20 minutter, men derfra spillede vi en stærk kamp. Det, vi var mest irriterede over i pausen, var, at vi begik nogle spillemæssige fejl, som kunne gøre dem farlige, siger Kent Nielsen.

- Men overordnet set synes jeg, at den tålmodighed, vi spillede med, var et godt våben for os. Det er ikke sådan, vi plejer at spille, men det var det, der fungerede her. Det gjorde vi rigtig godt, og vi leverede en meget moden indsats.

- Det var gedigent håndværk som gjorde, at vi hentede den her sejr, som reelt aldrig var i fare, siger Nielsen.

OB er med sejren på Superligaens sjetteplads.