I det fynske folks tjeneste

OB med i nyt indendørsstævne

OB, AGF, AaB og Brøndby går sammen om at skabe et nyt indendørsstævne i de kommende fire år.

Den tidligere OB-træner Troels Bech og hans nuværende klub, Brøndby IF, vil sammen med blandt andre OB skabe et nyt indendørsstævne. Foto: Claus Fisker og Liselotte Sabroe/Scanpix/arkiv

Et nyt indendørskoncept skal de næste fire år på skift besøge Odense, Brøndby, Aarhus og Aalborg.

Det sker, efter at OB sammen med klubberne Brøndby IF, AGF og AaB er gået sammen med TV3 Sport om at etablere stævnerne.

Det første stævne finder sted 12. januar i Brøndby Hallen, og indendørsstævnet hedder KMD Cup som følge af et sponsorat.

Læs også Fynske VM-stjerner fnyser af IHF's planer: - Held og lykke med det

Ud over de fire superligaklubber, så deltager også Frem og Næstved fra 2. division.

- Med indendørsturneringen genopliver vi - sammen med Brøndby, OB og AaB - en tradition, som mange af vores fans har efterspurgt. Det er en god måde at sparke fodboldåret i gang på, siger AGF's sportschef, Peter "PC" Christiansen.

Også i Brøndby IF er man glad for at være med til at etablere det nye koncept.

- Odense, Aarhus, Aalborg og Brøndby er fire stolte fodboldbyer med hver deres flotte fodboldtraditioner, så vi er glade for, vi har fundet fælles fodslag om en fireårig aftale med TV3 Sport om at afvikle fire indendørsstævner frem til og med 2022, siger Troels Bech.

Han er født og opvokset i Svendborg, og har i tre omgange været træner for OB's bedste hold. I dag er han sportsdirektør i Brøndby IF.

Læs også Axelsen er ikke udtaget til EM for Danmark