OB-profil i undvigende svar om fremtid: - Det må I spørge klubben om

OB er tilbage på træningsbanen forud for den nye sæson i 1. division, men flere spillere har en uvis fremtid foran sig. Max Fenger er en af dem.

I et skuffende forår for OB var Max Fenger et af få lyspunkter på det fynske mandskab, da han med god fight og mål leverede en stærk indsats for fynboerne. Nu er spørgsmålet, om OB får gavn af Max Fenger i den kommende sæson. 

Spilleren har kontrakt med OB frem til sommeren 2025, men i lighed med flere af sine holdkammerater har den nye tilværelse i 1. division skabt usikkerhed om hans fremtid.

 

TV 2 Fyn har tidligere beskrevet, hvordan op mod 20 spillere kan forlade OB denne sommer, og Max Fenger er en af de spillere, der er i tvivl om fremtiden. Han lægger ikke skjul på, at han helst så sig selv spille et andet sted end i 1. division i den kommende sæson. 

- Tidligere har man nok set mere frem til en sæson, end man gør nu. Der er ikke nogen, der havde håbet, at det ville være i 1. division nu, men man må bare acceptere situationen og tage den derfra, siger Max Fenger til TV2 Fyn.

Max Fenger

Han fortæller, at nedrykningen fra Superligaen stadig fylder noget hos ham og holdkammeraterne.

- Det gør stadig ondt. Helt klart. Det har også påvirket sommerferien lidt, men vi må acceptere det og komme videre, og på et eller andet tidspunkt må man lægge det bag sig, når første kamp bliver spillet, siger han.

Uafklaret fremtid

Max Fenger har endnu ikke afklaring omkring sin egen fremtid, men hvis han skal skifte klub, kræver det, at OB accepterer et købstilbud på ham.

- I sidste ende er det klubbens beslutning, hvad der skal ske. Jeg tror godt, at klubben er klar over, hvad jeg gerne vil. Men det er deres beslutning i sidste ende, siger Max Fenger.

Hvad vil du helst?

- Det må I spørge klubben om.

Hvordan er det at stå i sådan en situation, hvor der er mange spekulationer, og hvor det lyder til, at du drømmer om noget andet end 1. division?

- Ja, det gør jeg, men igen; det er klubbens beslutning, og det handler også om timing og det hele. Der er flere ting, der skal op. Det skal man vænne sig til. Der er ingen af os, der havde håbet, at vi skulle spille 1. division, men det er nu engang realiteten.

Tror du, at du er her, når I spiller den første kamp i den nye sæson?

- Det ved jeg ikke. Det er et godt spørgsmål.

Vanskelig sæson i vente

Hvis Max Fenger ender med at fortsætte karrieren i OB i den kommende sæson, venter der en hård kamp for oprykning til Superligaen. For selvom OB i manges optik er favorit til oprykning, vurderer Max Fenger, at modstanden i 1. division bliver vanskelig.

- Som man så i nedrykningsspillet, har vi haft det svært mod de modstandere, hvor kampe bliver grimme, og der er dårlig fodbold og sådan noget. Selvfølgelig skal vi rykke op, men det er ikke en selvfølge. Det bliver en svær sæson, siger Max Fenger, der også ser en udfordring i, at OB-truppen lige nu tæller en række spillere, der gerne vil spille i en bedre liga end 1. division.

- Det havde været det samme, om vi skulle spille i 1. division eller Superliga, men nu er der måske bare flere spillere, der ikke har lyst til at være her. Det er sådan, det er. Det er forståeligt, men på den anden side skal man også være her hundrede procent, når man er her og træne så godt, som man kan, siger Max Fenger.

- Vi havde måske ikke den bedste gruppe i sidste sæson, så det handler om at få skabt en god gruppe igen. Hvem der så er med i den gruppe, bestemmer dem oppe på kontoret i sidste ende, tilføjer han.

OB spiller sin første kamp i 1. division lørdag den 20. juli mod Esbjerg. Transfervinduet, hvor spillere kan skifte klub, har åbent helt frem til 2. september.

Oversigt

    Oversigt