I det fynske folks tjeneste

OB-profil solgt til belgisk klub for millionbeløb

25-årige Casper Nielsen skifter OB ud med den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise.

Midtbanespilleren Casper Nielsen skal herefterdags spille i den næstbedste belgiske række. Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

OB har torsdag solgt Casper Nielsen til den belgiske klub Royale Union Saint-Gilloise, som spiller i den næstbedste belgiske række. Det oplyser superligaklubben på sin hjemmeside.

Læs også Forskere: Den danske Tour-start i 2021 er blevet oversolgt

Casper Nielsen, der kom til Odense for to et halvt år siden fra Esjberg, nåede 77 kampe og scorede syv mål. 

- Casper er en succeshistorie for os som klub. Jeg synes, at vi sammen med Casper har gjort ham til en mere komplet spiller, og en spiller, der i sin tid som OB-spiller, har taget et skridt op, og nu befinder sig på en højere hylde, end da vi hentede ham i Esbjerg, siger sportsdirektør Jesper Hansen.

Casper Nielsen: Jeg er blevet bedre i OB

Klubskiftet træder i kraft med det samme. Den 25-årige spiller har dog følt sig hjemme i Odense, fortæller han. 

- Det er svært at tage afsked med OB, for der skal ikke være nogen tvivl om, at min tid i OB har været rigtig god, og det er en tid, jeg vil huske tilbage på med glæde. Jeg har følt mig hjemme - både i klubben og i byen. Derudover har jeg udviklet mig i min OB-tid, og jeg føler helt afgjort, at jeg er blevet en bedre spiller, siger Casper Nielsen. 

Ifølge Ekstra Bladet får OB fire millioner kroner for Casper Nielsen. 

OB åbner den nye superligasæson - uden Casper Nielsen - 14. juli mod FC København på Odense Stadion. Onsdag spillede den fynske superligaklub 1-1 i en træningskamp på Odense Stadion med den tyske klub Holstein Kiel, der spiller i 2. Bundesliga.