OB sætter føring over styr og taber

OB formåede ikke at fastholde grebet om hjemmekampen mod Randers, og tabte alle tre point efter at have ført 1-0.

OB og Randers FC stødte sammen i Odense i en tæt kamp, hvor Randers trak det længste strå til sidst og kunne forlade Odense med en 2-1 sejr.

OB bragte sig ellers foran, men Randers sikrede sig med to scoringer en flot sejr. Vito Hammershøy-Mistrati sørgede for de tre point til gæsterne med en scoring bare syv minutter før tid.

OB tog ellers taktstokken fra kampens start, hvor fynboerne var klart mest på bolden. Særligt Mads Frøkjær og Aron Elis Thrándarson var i spillehumør for OB, som havde et stort overtag på midtbanen i kampens indledning.

OB forsøgte sig ofte med at angribe over kanterne og kom i front efter netop sådan en situation.

Bolden havnede hos Thrándarson i højre side, hvorfra islændingen slog et perfekt indlæg til Frøkjær, der bragte OB foran.

Kadrii fik gult for brok

Randers kom bedre med i kampen efter scoringen, men udeholdet blev først for alvor farligt, da det fik tilkendt et straffespark.

Kantspilleren Tosin Kehinde sparkede en bold op på armen af hjemmeholdets angriber Bashkim Kadrii.

Kampens dommer pegede på pletten og fastholdte sin dom på trods af store protester fra Kadrii, der også modtog et gult kort i situationen.

Vito Hammershøy-Mistrati brændte dog fra 11-meterpletten.

OB-fejl

Anden halvlegs indledning var alt andet end køn. Begge hold havde problemer med at få spillet til at flyde, og derfor var det meget symptomatisk, at næste mål kom efter en fejl.

En tilbagelægning fra OB's Jeppe Tverskov endte med at spille udeholdets angriber Stephen Odey fri. Odey driblede iskoldt udenom OB-målmand Hans Christian Bernat og udlignede.

I slutfasen, hvor begge hold ellers så tilfredse ud med ét point, scorede Vito Hammershøy-Mistrati ud af ingenting og sørgede for tre point til udeholdet.